Palvelut

Palvelut

Luomme asiakkaiden tarpeiden mukaiset akustointiratkaisut luonnonmukaisilla, kotimaisilla materiaaleilla ja tuotteilla. Tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun suunnittelusta toteutukseen avaimet käteen periaatteella. Autamme lisämään toimivuutta ja viihtyvyyttä tiloihin sisustuksellisesti yhdistettynä elävään ja kauniiseen ulkonäköön, jossa vain mielikuvitus on rajana!
 
Perustuotteet:
Meiltä saat peruslevyt 594x594mm/ 1194x594mm valk/ mus.har.pun. Ral kartta miljoonia sävyjä. Sekä levyt mittojen mukaan max. 1500x2500mm.

Levyistä voimme myös  valmistaa asiakkaiden mittojen mukaan tilanjakajat  ja sermit.
Kuvalla tai valitsemallasi värillä.

Uutuustuotteena akustointi verhot markkinoiden parhaalla absorbointi arvolla.
Erinomaiset akustiset ominaisuudet. Yksilölliset mallit, koot ja värit valittavissa. Suuri valikoima eri kiinnitysmahdollisuuksia. Kosteus-, home- ja bakteeriresistantti. Erinomainen lämmöneristyskyky. Helppo asentaa M1 & CE luokiteltu (ei haitallisia päästöjä) Luonnollinen. Elegantti. Tunteita herättävä.

Verhot poistavat kaikua ja vähentävät melua luoden tuottavamman, turvallisemman ja miellyttävämmän ympäristön. Tyypillisiä kohteita ovat: Opetustilat, toimistot, teatterit, studio, kotiteatterit, olohuoneet, kokoushuoneet, urheiluhallit, kirkot, ravintolat ja virastot.

Turve (25%) ja polyesteri (75%) Suunniteltu ja tuotettu Suomessa Paloluokitus SL1

Eri kokoja saatavilla tarpeiden mukaan

Valikoima erilaisia kiinnitystarvikkeita on saatavilla. Suomessa voit tilata meiltä koko asennuksen kiinnitystarvikkeineen. Koska  akustinen verho on neliöpainoltaan 1,1 kg/m2, perinteinen hauenleukakiinnitys ei toimi. Kiinnitys pitää tehdä renkailla, koukuilla tai motorisena. Käytettävän verhotangon ja muiden kiinnitystarvikkeiden pitää myös soveltua painavalle verholle.

 Akustisen verhon voi puhdistaa imuroimalla tai kemiallisella pesulla.


Akustisen verhon verhokankaat on luokiteltu paloluokkaan SL1.


Lisää väriä ja muotoja saadaan aikaan printtaamalla esim. tauluja omalla kuvalla! Vesileikkaamalla  yrityksien  logot/kirjaintaulut.  Meiltä saat  esim: Maailmankartan erikokoisina tai omavalinnaisella maakartalla. 

Kokonaisuuksien luomisessa käytetään omia tai tilaajan sisustussuunnitelijoita.

Turpeen hyvästä toimivuudesta hengitysilman kanssa on kokemuksia jo satojen vuosien ajalta. Akustiset tuotteemme ovat tästä syystä turvallisia ja terveellisiä käyttää. Tämä on todistettu työterveyslaitoksella teetetyissä testeissä. Tuotteen voi kierrättää energiajätteenä käytön jälkeen. Meiltä saa,uusia ainutlaatuisia tuotteita, joita kukaan muu ei valmista maailmassa. Konto-akustiikkalevy on suomalaista muotoilua, jonka voi asentaa seinälle, kattoon tai jopa kevyeksi tilanjakajaksi. Saat meiltä kodin, toimiston, päiväkodin tai koulun akustiikan parantamiseksi turvallisen ja terveellisen vaihtoehdon, joka on tehty luonnonmateriaalista.

EKO AKUSTOINTI OY Y-tunnus: 3172069-2 
info@ekoakustointi.fi
 Puh. 045-8935833


Palvelun tuottaa Fokus
EKO AKUSTOINTI OY Copyright (c)2021, All Rights Reserved.